Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Οι Αριστοτελικές διαδρομές φτάνουν ως τη Σκωτία!

24 ώρες ήταν αρκετές, ώστε η Σκωτσέζα ταξιδιωτική συντάκτρια και συγγραφέας Aline Dobbie να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο των Σταγείρων, να ακολουθήσει τμήματα των αριστοτελικών διαδρομών και να περιπλανηθεί γευστικά ανάμεσα σε μεσογειακά και αρχαιοελληνικά πιάτα, έτσι ώστε να συντάξει άρθρο σχετικό με την ιστορικότητα της Ανατολικής Χαλκιδικής.

 

Η Aline αναμένεται να δημοσιεύσει το αφιέρωμά της καταρχάς στο δικό της ιστότοπο http://www.thepeacockscall.co.uk/ και στη συνέχεια – ως free lancer – να το διοχετεύσει σε άλλες εκδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας της.

 

Η προαναφερόμενη επίσκεψη αποτελεί «προλογική» επικοινωνιακή παρέμβαση της προωθητικής καμπάνιας, η οποία προετοιμάζεται από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού και απευθύνεται στην τουριστική αγορά της Σκωτίας. Η ολοκλήρωσή της αναμένεται να πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018, ενώ ο χαρακτήρας της θα είναι συνδυαστικός: πολιτιστικές και θαλάσσιες περιηγήσεις σε ένα δελεαστικό πακέτο διακοπών, που προσδοκάται να κεντρίσει το σκωτσέζικο ενδιαφέρον!

 

Για την υλοποίηση της εν λόγω παρέμβασης συνεργάσθηκαν φορείς από ολόκληρη την Ελλάδα, δεδομένου ότι η Aline ακολούθησε ιστορικά τμήματα της διαδρομής «Άνδρος-Κόρινθος-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Μακεδονία-Ανατολική Χαλκιδική».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα