Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Σύλλογοι και φορείς της Κασσάνδρειας συνδράμουν στο Δήμο Μάνδρας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κασσάνδρειας, ο Ιερός Ναός Γεννήσεως της Θεοτόκου Κασσάνδρειας, και ο ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων &Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας), αποφάσισαν να βοηθήσουν το Δήμο Μάνδρας που έχει πληγεί από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Μετά από επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δήμου Μάνδρας που αξιολόγησε τις ανάγκες του, αποφασίστηκε η συγκέντρωση και αποστολή:

 

1. Φαρμακευτικού υλικού (παυσίπονα, αντιβιοτικά, αντι-υπερτασικά, αλοιφές, σιρόπια για παιδιά και ινσουλίνες και αναλώσιμα για διαβητικούς, ταινίες, σύριγγες για ινσουλίνη).

2. Επιδεσμικού υλικού (γάζες, επιδέσμους ).

 

Όσοι επιθυμούν να φέρουν τα πιο πάνω υλικά από το περίσσευμά τους (με προσοχή στην ημερομηνία λήξης), ή αγοράζοντας τα, στους εξής χώρους:

1. Στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όλες τις ώρες.

2. Στον Πολιτιστικό Σύλλογο τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης: Τρίτη πρωί 10.00 - 12.00 και Τετάρτη 6.00-8.00 το απόγευμα.

3. Στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου στην Κασσάνδρεια την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017, στον αύλειο χώρο, μετά τη Θεία Λειτουργία.

Η συγκέντρωση παρακαλούμε να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017 σε όλους τους χώρους.

Επειδή η συνδρομή του καθένα μας, έστω και μικρή, θα είναι χρήσιμη ανταποκριθείτε στην έκκλησή των συλλόγων και φορέων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα