Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στρατιωτική άσκηση στο Δήμο Αριστοτέλη από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου

Ξεκίνησε σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την άλλη Πέμπτη 14/12 στρατιωτική άσκηση χωρίς να πραγματοποιηθούν πραγματικά πυρά στην ευρύτερη περιοχή των χωριών Μεγάλη Παναγίας, Νεοχωρίου, Σταγείρων, Στρατονίκης, Βαρβάρας, Στανού και Ιερισσού, από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου.

 

Ο δήμος Αριστοτέλη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους δημότες του για το τι πρέπει να κάνουν κατά τη διάρκεια της άσκησης προκειμένου να μην δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

 

  • Στην παραπάνω εκπαίδευση, θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.
  • Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες.
  • Προς αποφυγή πιθανού ατυχήματος και με σκοπό την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης, οι κάτοικοι παρακαλούνται να συνεργαστούν με το ΚΕΑΠ, όπως παρακάτω:
  • Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με παράτυπο μετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ, για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός.
  • Να μην παρέχονται στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς, καθώς κάτι τέτοιο αντίκειται στον σκοπό της άσκησης.
  • Να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή από τυχόν κυνηγούς, που θα βρίσκονται στην περιοχή, σε περίπτωση προσέγγισής τους στο χώρο της άσκησης

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο ΚΕΑΠ (ΡΕΝΤΙΝΑ) και συγκεκριμένα στους Τχη (ΠΖ) Χαράλαμπο Μούγιο (κιν: 6945847604) και στον Ανθλγό (ΠΖ) Αναστάσιο Λιούκα (κιν: 6955425031), καθώς και στο τηλέφωνο 23970-56314, όλες τις ώρες κατά τις προαναφερθείσες μέρες".


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα