Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνάντηση Π.Κουρουπμλή και Γ. Τζίτζιου για το λιμάνι του Ν. Μαρμαρά

Με το Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Ιωάννης Τζίτζιος.

 

Θέμα της συνάντησης ήταν η κατασκευή του λιμανιού του Ν. Μαρμαρά και παραβρέθηκαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, Χρήστος Λαμπρίδης και ο Γραμματέας της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ), Αριστοτέλης Νικόλαος Παπαδοπόλης Δετζώρτζης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν  όλες οι λεπτομέρειες  και η αναγκαιότητα κατασκευής του έργου. Ο κ. Κουρουμπλής δεσμεύτηκε ότι θα επισπευστούν οι διαδικασίες, προκειμένου το έργο κατασκευής του λιμανιού του Ν.Μαρμαρά να ενταχθεί το συντομότερο στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας.

 

Ο κ. Τζίτζιος ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας για το αμέριστο ενδιαφέρον του και τόνισε ότι η κατασκευή του λιμανιού στο Ν. Μαρμαρά είναι ένα πολυσήμαντο έργο ανάπτυξης προς όφελος των δημοτών και των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα