Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοπή Βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής

Η κοπή της βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής πραγματοποιήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννη Γιώργο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου στον Πολύγυρο.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Δημήτριος Τζηρίτης, κ. Αικατερίνη Ζωγράφου, κ. Στυλιανός Βαλιάνος και διευθυντές των Γενικών Διευθύνσεων της Π.Κ.Μ.

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους να έχουν μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα που υπερβάλλουν εαυτόν, δεδομένης της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, για να διεκπεραιώνουν όλα τα ζητήματα που προκύπτουν, έγκαιρα και με ευγένεια προς τους πολίτες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής με τη σειρά του ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με ευτυχία και υγεία και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Π.Ε.Χ. για την άριστη συνεργασία, τονίζοντας την συνεχή μείωση προσωπικού κυρίως λόγω συνταξιοδότησης και παγώματος νέων προσλήψεων.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα