Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Το «Avaton Resort» στην Κομίτσα θα φιλοξενήσει τους νικητές των Όσκαρ

Στην παραλία της Κόμιτσας, στα Νέα Ρόδα, σε πολυτελείς βίλες θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις διακοπές τους οι υποψήφιοι και οι νικητές των σημαντικότερων κατηγοριών των φετινών βραβείων Όσκαρ.

Οι σταρ του Χόλιγουντ θα διαμείνουν στο συγκρότημα «Avaton resort» που βρίσκεται στην προ του Άθω περιοχή και αποτελείται από 16 υπερλούξ βίλες με το κόστος διανυκτέρευσης να φτάνει τα 385 ευρώ. Η επιλογή του συγκεκριμένου καταλύματος όπως υποδηλώνει και η ονομασία του γίνεται με κριτήριο την ιδιωτικότητα που παρέχεται και αναζητούν οι celebrities.

Στις υπηρεσίες του resort περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, οι εξορμήσεις με ιδιωτική θαλαμηγό, spa, ιστιοπλοϊκό, πτήσεις με ιδιωτικό ελικόπτερο, καταδύσεις, προσωπικός μπάτλερ και λιμουζίνα. 

H ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη marketing της εταιρείας Ναταλία Χαντζή μιλάει στο protothema.gr για την ιδέα αλλά, πώς κατάφερε να έρθει σε επικοινωνία και σε συμφωνία με την οργανωτική επιτροπή των Όσκαρ.  

«Γενικά εμείς στο κομμάτι του marketing και των πωλήσεων στοχεύουμε σε VIP πρόσωπα σε όλο τον κόσμο. Φυσικά όταν μιλάμε για VIP, τα Όσκαρ είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό» σημειώνει η κυρία Χαντζή.  

«Η εταιρεία μας είναι ελληνική, ήρθαμε σε επαφή με τους υπεύθυνους μάρκετινγκ, οι οποίοι μας παρέπεμψαν σε μια εξωτερική εταιρεία με την οποία συνεργάζονται για αυτό το θέμα. Δηλώσαμε το ενδιαφέρον μας και περάσαμε από μια φάση αξιολόγησης, τους άρεσε πολύ το προϊόν που προσφέραμε κι έτσι άρχισε η συνεργασία μας. Το δώρο θα δοθεί σε όλους τους υποψηφίους του Α’ και Β’ ανδρικού και γυναικείου ρόλου, σε υποψηφίους και νικητές, στην κατηγορία σκηνοθετών και στον παρουσιαστή», αναφέρει η κυρία Χαντζή.

Κάθε χρόνο, το «Avaton Resort» φιλοξενεί πολλούς επωνύμους από τον διεθνή καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό χώρο αλλά και αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων. 

πηγή: protothema.gr

 Φωτογραφίες: avatonresort.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα