Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δριμεία κριτική Σ. Βαλιάνου στη δημοτική αρχή Αριστοτέλη

Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή Αριστοτέλη εξαπολύει ο περιφερειακός σύμβουλος, Στέλιος Βαλιάνος με αφορμή το θέμα του λιμανιού της Ουρανούπολης και του δρόμου Τρυπητής - Ουρανούπολης. 

Ο κ. Βαλιάνος επισημαίνει ότι η δημοτική αρχή Αριστοτέλη είναι απούσα στα προβλήματα που απασχολούν τον ευρύτερο δήμο και το μόνο θέμα που την απασχολεί είναι τα μεταλλεία. Η "ακινησία", όπως επισημαίνει, του δήμου Αριστοτέλη είναι εμφανής.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

 

“Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Χαλκιδική, είναι καιρός να αρχίσουν οι αλήθειες να ακούγονται πιο δυνατά από τις δικαιολογίες…

Αλήθεια, είναι, πως για τη δραματική κατάσταση στο λιμάνι της Ουρανούπολης, η Διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη έχει επιδείξει την ακινησία που τον χαρακτηρίζει σε σειρά ζητημάτων, ανεξάρτητα από τις ευθύνες και άλλων.

Αλήθεια είναι πως ο ισχυρισμός του δημάρχου περί 30 ταξιδιών στην Αθήνα ειδικά για την Ουρανούπολη, χωρίς ούτε μια ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των επαφών του, ή για να καταγγείλει την αναποτελεσματικότητά τους, είναι τόσο μακρινός από την πραγματικότητα που ξεχειλίζει το ποτήρι της υπομονής κάθε σκεπτόμενου πολίτη του Αριστοτέλη. Όταν οι επισκέψεις του στο υπουργείο Υποδομών -διασταυρωμένα- μετριούνται στα δάχτυλα… μισού χεριού, τα όποια ταξίδια στην Αθήνα για την προσφιλή μονοθεματική του ενασχόληση (βλ. Μεταλλεία) δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την απουσία του απ` όλα τα υπόλοιπα ζητήματα.

Αλήθεια είναι πως την ίδια ακινησία επιδεικνύει για πολλά θέματα που απασχολούν τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες του Δήμου.

Αλήθεια είναι ότι δεν έχουν προχωρήσει οι αναπλάσεις σε Στρατονίκη, Μεγάλη Παναγία , Αρναία και άλλους οικισμούς.

Αλήθεια είναι ότι δεν έχουν προχωρήσει τα αποχετευτικά έργα Αρναίας, Παλαιοχωρίου, Νεοχωρίου, που δεν λένε να ξεκινήσουν.

Αλήθεια είναι πως την ίδια ακινησία επιδεικνύει για τον ανύπαρκτο ακόμα ΧΥΤΑ του Δήμου μας.

Αλήθεια είναι πως την ίδια ακινησία επιδεικνύει στο θέμα της ύδρευσης πολλών οικισμών που ταλαιπωρούνται συχνά.

Και άλλα και άλλα..

Ελπίζω το αίσθημα εγκατάλειψης που του εξέφρασαν οι κάτοικοι της Ουρανούπολης να τον συγκίνησε αρκετά, για να αρχίσει να ασχολείται και με άλλα θέματα του Δήμου Αριστοτέλη, πριν τον υποχρεώσουν ξανά οι περιστάσεις…”


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα