Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Συνεδρίασε το Σ.Τ.Ο. Δήμου Ν.Προποντίδας ενοψει καλοκαιριού

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Νέας Προποντίδας συνεδρίασε σήμερα για θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών κατά τη θερινή περίοδο του έτους 2018.

 

Η συνεδρίαση έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Προποντίδας και συμμετείχαν σ' αυτή όλοι οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς (Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Δασαρχείο Πολυγύρου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου, Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών, 2ο Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Χαλκιδικής και τέλος εκπρόσωποι όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου). 

 

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων, οι δυνατότητες υλοποίησής τους και ο βαθμός ετοιμότητας μέσων και προσωπικού για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από πυρκαγιές.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα