Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Θεμελίωση του βρεφονηπιακού σταθμού και του νηπιαγωγείου στην Κασσάνδρεια

Η θεμελίωση του νέου βρεφονηπιακού σταθμού και του νέου νηπιαγωγείου στην Κασσάνδρεια πραγματοποιήθηκε σήμερα παρουσία του δημάρχου Κασσάνδρας, Βασίλη Κυρίτση, της Διευθύντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής, Ευτυχίας Παπανικολάου, αντιδημάρχων, συμβούλων και εκπαιδευτικών.

 

Σύμφωνα με τη μελέτη κατασκευάζεται ένα νέο κτίριο, που θα στεγάσει το 2ο Νηπιαγωγείο Κασσάνδρειας και ένα ακόμη κτίριο που θα στεγάσει τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό, ο οποίος σήμερα στεγάζεται σε μισθωμένο κτίριο.

Το έργο χρηματοδοτείται με ίδιους πόρους του δήμου Κασσάνδρας και ο συνολικός του προϋπολογισμός ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

" Καλύτερη παιδεία για τους μικρούς μας δημότες αποτελεί ένα καλύτερο μέλλον για την Κασσάνδρα μας. Ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία τους τη Διευθύντρια Α/θμιας Εκπ/σης Νομού Χαλκιδικής κ. Ευτυχία Παπανικολάου, την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και όσους συνέβαλαν στην σημερινή μέρα" ανέφερε ο δήμαρχος, Βασίλης Κυρίτσης.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα