Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κοινωνικό Παντοπωλείο από τη Μητρόπολη Ιερισσού -ΦΩΤΟ-

Ένα νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο εγκαινίασε και λειτουργεί η Μητρόπολη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κάτω από τον Ιερό Ναό της Παναγίας του Ακαθίστου στο Γηροκομείο της Αρναίας. Παράλληλα θα λειτουργεί ιατρείο και φαρμακείο για τις ανάγκες των απόρων.

 

Τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου και της Τράπεζας Ρούχων και Παιχνιδιών πραγματοποιήθηκαν από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητο.

Ήταν μια πρωτοβουλία του πατρός Χρήστου Μήτσιου (πάπα ΠΑΟΚ), που από φέτος ανήκει στο δυναμικό της Μητρόπολης Ιερισσού.  Προηγήθηκε Ιερά Παράκληση στον Ιερό Ναό της Παναγούδας του Ιδρύματος και στη συνέχεια εψάλη ακολουθία των Εγκαινίων.

Την κορδέλα μαζί με τον Μητροπολίτη έκοψαν ο πατέρας Χρήστος Μήτσιου, ο περιφερειακός σύμβουλος Στυλιανός Βαλιάνος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αρναίας Γιώργος Διαμαντούδης. Ο πατέρας Χρήστος και ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μαϊδώνης (Διευθυντής του Ιδρύματος) ξενάγησαν τους πιστούς στις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια προσφέρθηκε κέρασμα από τα μέλη του Σωματείου Κοινωνία αγάπης και προσφοράς «Γέροντας Παΐσιος».

 

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα