Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αγνοείται Ρώσος ιερέας στη θαλάσσια περιοχή του Αγ.Μάμαντος

Έρευνες διεξάγονται αυτήν την ώρα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγίου Μάμαντος και Ψακουδίων για τον εντοπισμό 47χρονου Ρώσου ιερέα που πήγε για κολύμπι και δεν επέστρεψε.

Ο 47χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ήταν δεινός κολυμβητής και κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Χαλκιδική πήγαινε καθημερινά για κολύμβηση. Σήμερα το πρωί γύρω στις 9.30 μπήκε στη θάλασσα και ανοίχτηκε όπως κάθε φορά. Ενώ τις προηγούμενες φορές επέστρεφε γύρω στις 2 το μεσημέρι, σήμερα άργησε και έτσι η οικογένειά του θορυβημένη ειδοποίησε τις αρχές.

Στις έρευνες συμμετέχουν 1 πλωτό σκάφος του Λιμενικού, ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας και από ξηράς περιπολικό του λιμενικού.  Επίσης συμμετέχουν στις έρευνες μέλη Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας ΟΦΚΑΘ, ένα σκάφος από τη Βάση Ετοιμότητας του Ο.Φ.Κ.Α.Θ Ν. Μουδανιών, μέλη του παραρτήματος Χαλκιδικής της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης  και άλλα δύο ιδιωτικά σκάφη.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα