Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Χρηματοδότηση έργου αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γυμνάσιο Ιερισσού

Εγκρίθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η χρηματοδότηση, στην οποία περιλαμβάνονται τα έργα της πιλοτικής Δράσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων «Εμαυτίων», για τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων στους αύλειους χώρους των σχολείων.

 

Στο πρόγραμμα, προϋπολογισμού 207.149.635,70 €, εντάσσονται 21 έργα, μεταξύ των οποίων και η διαμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του αύλειου χώρου του Γυμνασίου Ιερισσού ολικού προϋπολογισμού 50,000€.

 

"΄Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών του Γυμνασίου Ιερισσού. Το  έργο αυτό πέρα από την αισθητική βελτίωση του χώρου, θα ενθαρρύνει την ενασχόληση των μαθητών με το σχολικό αθλητισμό και κατ’ επέκταση θα αποτελέσει έναυσμα για την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους. Εύχομαι το  πιλοτικό αυτό έργο να αποτελέσει την αρχή  μιας σειράς αντίστοιχων έργων αναβάθμισης και σε άλλες περιοχές του Νομού μας"ανέφερε σε δήλωσή της η βουλευτής Χαλκιδικής του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Ιγγλέζη.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα