Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Δύο πυρκαγιές στη Σιθωνία από κεραυνό -ΦΩΤΟ-

Σε δύο διαφορετικά μέτωπα στη Σιθωνία επιχειρούν από το πρωί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, σε πυρκαγιές που προξενήθηκαν από κεραυνούς.

Η πρώτη πυρκαγιά εντοπίστηκε στη θέση Ίταμος, σε υψόμετρο 524 μέτρων και 800 μέτρα μακριά από την πλησιέστερη αντιπυρική ζώνη. Η φωτιά καίει πολύ κοντά στην προηγούμενη πυρκοαγιά που είχε εκδηλωθεί στη Σμίξη.

Στο σημείο επιχειρούν 3 πυροσβεστικά οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Ν.Μαρμαρά με 9 άνδρες, οι οποίοι χρειάστηκε να κατεβούν σε χαράδρα με σκαπανικά εργαλεία για να προσεγγίσουν τις εστίες.

 

Η δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε στον Προφήτη Ηλία του Παρθενώνα, πολύ κοντά στο Πυροφυλάκιο. Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr στο σημείο επιχειρούν 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκιδικής συνεχίζει να βρίσκεται σε επιφυλακή λόγω του άστατου καιρού που προβλέπεται τις επόμενες ώρες και είναι πιθανόν να πέσουν και πάλι κεραυνοί σε δασικές εκτάσεις.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα