Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Xαλάει ο καιρός από την Πέμπτη το βράδυ - Θεοφάνεια με χιόνια παντού...

Αντιμέτωπη με ένα νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να βρεθεί η χώρα μας από την Πέμπτη, με νεφώσεις, βροχές, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και χιόνια που θα κάνουν την εμφάνισή τους ακόμα και στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής!

 

Το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από την Σκανδιναβία αναμένεται να ντύσει στα λευκά το μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ ταυτόχρονα, αναμένονται θερμοκρασίες ρεκόρ  στη βόρεια Ελλάδα με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και και τους -20 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά και τους -10 στα πεδινά.

Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει από τα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο protothema.gr «το σύστημα έχει ιδιαίτερη δυναμική και έτσι τα χιόνια θα κατέβουν και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Οπότε στην Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ πυκνά χιόνια σύμφωνα πάντα με τα τελευταία στοιχεία". 

 

Από το Σάββατο (ανήμερα του Αγίου Ιωάννη) σταδιακά τα χιόνια θα σταματήσουν από τις περισσότερες περιοχές της βόρειας Ελλάδας και οι χιονοπτώσεις θα κατέβουν νοτιότερα γεωγραφικά. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα