Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο χιονίας ...άργησε μια μέρα - Χιόνια από αύριο το βράδυ και το Σάββατο στη Χαλκιδική

Αν και οι μετεωρολογικές προβλέψεις στις αρχές της εβδομάδας έδειχναν χιόνια κατά την ημέρα των Θεοφανείων στη Χαλκιδική, τα πράγματα άλλαξαν.

 

Έτσι, ενώ ο σιβηρικός αντικυκλώνας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες έρχεται, στη Χαλκιδική και στη Θεσσαλονίκη τα χιόνια θα …αργήσουν μια μέρα.

Με τους νέους μετεωρολογικούς χάρτες και σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες προγνώσεις χιόνια αναμένονται στη Χαλκιδική από το βράδυ των Θεοφανείων και το Σάββατο. 

Ο καιρός τα Θεοφάνεια

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου, για αύριο Θεοφάνεια, στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχής της κ. Μακεδονίας αρχικά αναμένονται παροδικά αυξημένες συννεφιές με πιθανές τοπικές χιονοπτώσεις, ανοίγματα με ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας και τοπικές χιονοπτώσεις από αργά το βράδυ στα ανατολικά τμήματα των νομών Θεσ/νικης και Χαλκιδικής.

 

 Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 7-8 μποφόρ και ο υδράργυρος από το 0 το πρωί θα κατρακυλήσει στους -2 τις μεσημεριανές ώρες.

 

Για το Σάββατο και την Κυριακή την ανατολική και νότια Χαλκιδική προβλέπονται τοπικές χιονοπτώσεις.

Η θερμοκρασία το Σάββατο αλλά και την Κυριακή θα σημειώσει περαιτέρω πτώση.

 

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα