Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο κυκλώνας Ζορμπάς έρχεται τις επόμενες ώρες στη Χαλκιδική

Περιοχές της Χαλκιδικής αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ώρες ο "Ζορμπάς" και τις επόμενες ώρες φαινόμενα αναμένονται εντονότερα. 

 

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπίου Αθηνών ο κυκκώνας, τις επόμενες ώρες θα κινηθεί αργά προς τα βορειοανατολικά, περνώντας μέσα στο Αιγαίο τις απογευματινές ώρες και νότια της Χαλκιδικής. 

 

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο, από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Χαλικιδική και τα νησιά του βόρειου Αιγαίου με βροχές και καταιγίδες, συνοδεία ριπαίων ανέμων, η ένταση των οποίων θα φτάσει τα 9, τοπικά τα 10 και πιθανώς τα 11 μποφόρ.

 

Η Περιφέρεια, η Δήμοι, η Πυροσβεστική και η Αστυνομία είναι σε επιφυαλή, προκειμένουν να αντιμετωπιστούν τύχον προβλήματα που προκύψουν από την ένταση των φαινομένων του κυκλώνα. 

 

 

Πρόγνωση για Δευτέρα 

 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα της Κυριακής θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία, κυρίως όμως στη Χαλκιδική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου θα επηρεάσουν κυρίως τις παραθαλάσσιες περιοχές.

 

Οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σταδιακά θα εξασθενήσουν από το βράδυ. 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα