Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Αμμουλιανή: Εκδήλωση από τη Μ. Σπυράκη για τη μείωση του πλαστικού στα νησιά

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Fish or Plastic”, που ξεκίνησε η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη (μέσω του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος) τον περασμένο τον Ιούνιο για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης στα ευρωπαϊκά νησιά, πραγματοποιήθηκε χθες εκδήλωση στην Αμμουλιανή με τη συμμετοχή μαθητών και τοπικών εκπροσώπων φορέων. 

 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καθαρισμό της παραλίας της Αμμουλιανής από τα κορίτσια του 28ου Λυκείου Θεσσαλονίκης και τα αγόρια από τον «Φάρο του κόσμου», ενώ το παρόν τους έδωσαν ο δήμαρχος, Γιώργος Ζουμπάς, οι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος της Αμμουλιανής  και κάτοικοι.

Στη συνέχεια η κ,. Σπυράκη ενημέρωσε τους επαγγελματίες της περιοχής για την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τη χρήση πλαστικών. 

"Λέμε όχι στα πλαστικά μιας χρήσης! Καθαρίζουμε τις παραλίες των νησιών μας από τα πλαστικά, ευαισθητοποιούμε τους πολίτες, δίνουμε το παράδειγμα στα παιδιά" σχολίασε στα κοινωνικά δίκτυα η κ. Σπυράκη. 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα