Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Διαμαρτυρία των μαθητών του Λυκείου Αγ.Νικολάου στη Νικήτη -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου και σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στη Νικήτη που κατέληξε στο δημαρχείο Σιθωνίας.

 

Οι μαθητές με πανό και συνθήματα δήλωσαν ότι δεν θα κάνουν πίσω και θα συνεχίσουν την κατάληψη του σχολείου, μέχρι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να εξασφαλίσει καθηγητές των ειδικοτήτων που λείπουν. Μεταξύ των αιτημάτων τους είναι και η συμπλήρωση των κενών ωρών μαθηματικών και χημείας,  καθώς και για τις  ώρες αισθητικής αγωγής για τα μαθήματα επιλογής (ελεύθερο σχέδιο).

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Νικολάου είχαν συνάντηση με τον δήμαρχο Σιθωνίας, Γιάννη Τζίτζιο, στον οποίο γνωστοποίησαν τα αιτήματά τους και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα του σχολείου. Ο κ. Τζίτζιος διαβεβαίωσε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ότι θα σταθεί στο πλευρό τους και θα υποστηρίξει με κάθε τρόπο τα αιτήματά τους.

 

Με απόφαση του 15μελούς οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν εντός της εβδομάδας στον Πολύγυρο.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα