Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Κασσάνδρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου από την Περιφέρεια

Μετά την εργολαβία διαγράμμισης του εθνικού και περιφερειακού οδικού δικτύου που είναι σε εξέλιξη -προϋπολογισμού 1.000.000€-  ήρθε η ώρα των τριών εργολαβιών της συντήρησής του, συνολικού προϋπολογισμού 3.600.000 €.

Η Περιφέρεια ξεκίνησε ασφαλτοστρώσεις από την Καλλιθέα και θα συνεχιστούν σε όλο το κύκλωμα της χερσονήσου αλλά και στην υπόλοιπη την Χαλκιδική.

Ταυτόχρονα γίνονται παρεμβάσεις σε όλους τους κόμβους που έχουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, αποκαθιστώντας σιγά σιγά την ομαλή λειτουργία τους.

"Δυστυχώς θέματα διαδικασιών δημοπράτησης δεν μας επέτρεψαν να έχουμε νωρίτερα τα συγκεκριμένα απαραίτητα έργα. Ας είναι, έστω και καθυστερημένα οι συμπολίτες μας θα κινούνται σε ένα πιο ασφαλές οδικό δίκτυο. Φυσικά και δεν σταματάμε εδώ αφού ακολουθούν τα έργα κοπής χόρτων αλλά και νέων συντηρήσεων ύψους 5.500.000€.Ο Νομός αλλάζει και η προσπάθεια θα συνεχιστεί" ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γιάννης Γιώργος.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα