Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Λύκειο Αγ.Νικολάου: Θα προσλάβει καθηγητές ο Σύλλογος Γονέων!

Σε απόγνωση βρίσκονται πλέον μαθητές και γονείς στο Γενικό Λύκειο Αγίου Νοκλάου, καθώς οι διαμαρτυρίες τους και οι παρακλήσεις τους προς κάθε αρμόδιο να σταλούν ειδικότητες καθηγητών στο σχολείο τους, έφτασαν σε... ώτα μη ακοούντων.

 

Για 7η εβδομάδα από την αρχή του σχολικού έτους έχουν έλλειψη μαθηματικών για 36 ώρες εβδομαδιαίου προγράμματος, φυσικού 6 ωρών, και ελεύθερου σχεδίου 2 ωρών. Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν το θέμα στην τύχη του, ούτε  τα παιδιά τους -ειδικά όσα είναι στην Γ΄ Λυκείου- να χάσουν άλλες ώρες μαθημάτων.

 

Όπως αποκαλύπτουν στο halkidikinews.gr σκέφτονται να καταφύγουν ακόμα και σε διαγωνισμό, προκειμένου ο Σύλλογος Γονεών και Κηδεμόνων να προχωρήσει στην πλήρωση των θέσεων με την πρόσληψη 3 καθηγητών.

 

"Τα παιδιά μας έκλεισαν το λύκειο για 6 ημέρες (2-8 Οκτωβρίου) και προέβησαν σε διαφορές ενέργειες με τις οποίες γνωστοποίησαν το πρόβλημα τους στην τοπική κοινωνία, την δημοτική αρχή, τους βουλευτές του νομού την περιφέρεια,αλλά και κάθε αρμόδιο. Μέχρι και σήμερα όμως το πρόβλημα παραμένει μιας και η κρατική ευαισθησία καταναλώνεται σε άλλα θέματα εκτός από την παιδεία" αναφέρει στο halkidikinews.gr o πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Παύλος Καλαθέρης.

 

Το ΔΣ του Συλλόγου καλεί όλους τους γονείς να προσέλθουν σε Συνέλευση εντός της εβδομάδας για να ληφθούν αποφάσεις. "Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων λυκείου Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής μην μπορώντας να ανεχτεί την αναισθησία του κράτους και του κάθε υπευθύνου (ουσιαστικά ανεύθυνου) εμπλεκόμενου για την πλήρωση των θέσεων των καθηγητών στο λύκειο μας προτίθεται να προβεί σε μια σειρά από δράσεις" αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα