Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

ΧΥΤΑ Κασσάνδρας: Τι θα γίνει με την επέκτασή του; - Αποκρουστικές εικόνες -VIDEO-

Αποκρουστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του ATLAS ΤV στη περιοχή Παλαιόκαστρο της Κασσάνδρας όπου βρίσκεται ένας απέραντος σκουπιδότοπος στο ΧΥΤΑ Κασσάνδρας.

 

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από την δημοπράτηση της επέκτασης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων, η οποία όμως δεν είχε αίσιο τέλος. 

 

Η ανάδοχος εταιρεία αφού πραγματοποίησε ένα μικρό μέρος των εργασιών, μετά από τη μη ικανοποίηση αιτημάτων της, ζήτησε τη διάλυση της συμβάσης εκτέλεσης έργου. Να σημειωθεί ότι, από το 2013 ο ΧΥΤΑ είχε κλείσει με εισαγγελική παρέμβαση και σήμερα σε παρακείμενο χώρο γίνεται η μεταφόρτωση των απορριμμάτων για τον ΧΥΤΑ Ανθεµούντα. 

 

Οι αρμόδιοι καλούνται να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την υφιστάμενη κατάσταση και την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής που μοιάζει με έναν σκουπιδότοπο τριτοκοσμικής χώρας. Επί ποδός βρίσκονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες – για τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα