Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τρία ξενοδοχεία στην Κασσάνδρα στον όμιλο Μουζενίδη

Σε συνεργασία με τρία ξενοδοχεία στη Χαλκιδική προχωράει από τις αρχές του νέου έτους ο όμιλος Μουζενίδη. 

 

Πρόκειται για ξενοδοχεία της οικογένειας G Hotels και συγκεκριμένα το Athos Palace, το Pallini Beach και το Macedonian Sun, που βρίσκονται στην Κασσάνδρα. Οι τρεις παραπάνω μονάδες εντάσσονται στο δίκτυο Bomo Hotels, του ομίλου Μουζενίδη, όχι όμως υπό τη διαχείρισή του, η οποία παραμένει στα G Hotels, αλλά με την παροχή αποκλειστικών υπηρεσιών στους πελάτες του ομίλου.

 

Ειδικότερα, όπως εξήγησε στη Voria.gr ο γενικός διευθυντής του Mouzenidis Group, Γιώργος Μασμανίδης, η συνεργασία αφορά ουσιαστικά την προώθηση των παραπάνω ξενοδοχείων στις αγορές που δραστηριοποιείται ο όμιλος, τη ρωσική κυρίως, αλλά και βαλκανικές και βαλτικές. «Πρόκειται για μονάδες που είναι πολύ γνωστές στους πελάτες μας, οι οποίοι μας ζητούσαν εδώ και καιρό να παρέχουμε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες. Έτσι, τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία θα λάβουν την πρόθεση Bomo στο σύστημά μας, χωρίς να αλλάξουν γενικά το όνομά τους, και οι πελάτες μας που τα επισκέπτονται θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των Bomo Hotels, όπως το service, το all-inclusive και το animation, διάφορα μουσικοχορευτικά δρώμενα που πραγματοποιούν ομάδες στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Να σημειωθεί πως τα Bomo Hotels του ομίλου Μουζενίδη έχουν ξεκινήσει φέτος αντίστοιχη συνεργασία με το ξενοδοχείο Aristoteles Holiday Resort & SPA, που βρίσκεται στην Αθωνική χερσόνησο, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής.

 

Να αναφέρουμε ότι αυτή τη στιγμή στο δίκτυο Bomo ανήκουν 12 ξενοδοχεία στην Ελλάδα, εκ των οποίων έξι στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα τρία στη Χαλκιδική, δύο στην Πιερία και ένα στην Καβάλα.

 

Σε ό,τι αφορά την τουριστική κίνηση από τη ρωσική αγορά, ο κ. Μασμανίδης ανέφερε ότι η φετινή χρονιά έκλεισε στα επίπεδα του 2017, με περίπου 400.000 αφίξεις σε όλη τη χώρα, εκ των οποίων οι 200.000 στη Χαλκιδική, ενώ για το 2019 υπάρχουν θετικά μηνύματα, με άνοδο στις προκρατήσεις.

Πηγη: voria.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα