Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Απεγκλωβίστηκαν 14 άτομα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής -ΦΩΤΟ-

Απίστευτη περιπέτεια έζησαν οι επιβάτες του ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, οι οποίοι είδαν το "χάρο με τα μάτια τους" στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού, όπου η κυκλοφορία γινόταν μόνο με αλυσίδες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφθασε εγκαίρως απεγκλώβισε 14 επιβάτες από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ιερισσός.

 

Το λεωφορείο, λίγο έξω από την Αρναία, στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Αρναίας - Παλαιόχωρας, εξετράπη της πορείας του και έγειρε στο πρανές του δρόμου από την πλευρά που είναι οι πόρτες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν οι επιβάτες.

 

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με 3 οχήματα απεγκλώβισαν τους 12 επιβάτες, τον οδηγό και τον ελεγκτή, κανένας από τους οποίους δεν τραυματίστηκε. Οι επιβάτες μετέβησαν στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας, απ’ όπου περιμένουν άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να φτάσουν στον προορισμό τους.


halkidikinews.gr

Φωτογραφίες του Γιάννη Βούλγαρη 

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα