Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στα βραβεία της TripAdvisor ξενοδοχεία της Χαλκιδικής

Αρκετά ελληνικά ξενοδοχεία βρίσκονται μέσα στα καλύτερα στον κόσμο για το 2019, μεταξύ αυτών και τρία στη Χαλκιδική, σύμφωνα με τα Travelers’ Choice Awards της ταξιδιωτικής πλατφόρμας που συμβουλεύονται εκατομμύρια διεθνείς ταξιδιώτες, TripAdvisor.

 

Ειδικότερα, το Ikos Oceania στα Νέα Μουδανιά βρέθηκε στην 16η θέση της παγκόσμιας κατάταξης με τα 25 καλύτερα ξενοδοχεία και στην 7η θέση της αντίστοιχης ευρωπαϊκής όπου ακολουθεί το Ikos Olivia, στη Γερακινή, στην 9η θέση.

 

Το καλύτερο all inclusive ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους ταξιδιώτες, και είναι το Ikos Oceania και το Ikos Olivia, στη δεύτερη θέση.

 

Στην κατηγορία καλύτερων πολυτελών ξενοδοχείων στον κόσμο, η 8η θέση ανήκει στο Porto Sani (τέταρτο στην Ευρώπη) και η 15η στο Andronis Boutique Hotel (πέμπτο στην Ευρώπη) στην Οία. Ακόμη, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το Ikos Oceania είναι το όγδοο καλύτερο πολυτελές ξενοδοχείο για το 2019.

Το Sani Club και το Sunconnect Kipriotis Aqualand αναδεικνύονται στην κατάταξη των 25 κορυφαίων οικογενειακών ξενοδοχείων στον κόσμο για το 2019 (7η και 15η θέση). Στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, εκτός από τα δύο προηγούμενα, εμφανίζεται το Sani Beach στην 9η θέση.

 

 

Εκ μέρους της διοίκησης του Ομίλου Sani Resort & Ikos Resorts, ο Δημήτρης Κοντός, Chief Operations Officer του Ομίλου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σημαντική αυτή διάκριση τονίζοντας: «Η ανοδική πορεία των Ikos Resorts αντανακλάται στις συνεχείς βραβεύσεις των Ikos Olivia και Ikos Oceania από τη 1η και την 3η θέση, αντίστοιχα, των World's Best Luxury All Inclusive Resorts του 2018, στην 1η και την 2η θέση της αντίστοιχης λίστας το 2019. Εκφράζουμε έτσι τη δέσμευσή μας να εξελίσσουμε και να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας διαρκώς. Κυρίως όμως, τα βραβεία αυτά αποτελούν την καλύτερη αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων μας, οι οποίοι εργάζονται με ακατάπαυστη διάθεση και μεράκι ώστε κάθε στιγμή, κάθε εμπειρία των επισκεπτών μας να είναι μοναδική. Χωρίς αυτούς, μία τόσο σημαντική διάκριση δεν θα ήταν εφικτή».

 

Φέτος είναι η 17η χρονιά απονομής των βραβείων. Για το 2019 βραβεύθηκαν συνολικά 7.812 ξενοδοχεία σε 94 χώρες και 8 προορισμούς.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά των νικητών είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας, υπηρεσιών και value που προσφέρουν. 

 

 

Τα βραβεία ανέδειξαν επίσης τα καλύτερα ελληνικά ξενοδοχεία σε κάθε κατηγορία.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα