Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αγαπητός Παρδάλης υποψήφιος πρόεδρος στον Άγιο Νικόλαο

Ο νυν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σιθωνίας, Αγαπητός Παρδάλης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει την Δημοτική Κοινότητα Αγίου Νικολάου, θέτοντας υποψηφιότητα για πρόεδρος της Κοινότητας. 

 

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα διεξαχθούν με ένα καινούριο εκλογικό σύστημα, αυτό της απλής αναλογικής, το οποίο θα επιφέρει και μια σειρά ακόμα αλλαγών. Για τις κοινότητες άνω των 300 κατοίκων, προβλέπονται διαφορετικές κάλπες με ξεχωριστούς συνδυασμούς, διακριτούς από αυτούς που συμμετέχουν στους Δήμους. Εκτός αυτού, επιχειρείται μια σημαντική παρέμβαση τόνωσης της λειτουργίας των κοινοτήτων, με την μεταφορά αρμοδιοτήτων σε συνδυασμό με τον επιμερισμό ποσοστού από τους αναπτυξιακούς ΚΑΠ, για την εκτέλεση μικρών εργασιών που μπορεί να απαιτηθούν σε μια κοινότητα.

 

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παρδάλης αναφέρει:

 

Ο συνδυασμός ‘’Άγιος Νικόλαος ΜΠΡΟΣΤΑ’’ συμμετέχει στις επερχόμενες εκλογές με υποψήφιο Πρόεδρο του συνδυασμού τον Αγαπητό Παρδάλη.

Ο συνδυασμός απαρτίζεται από παλιά και νέα στελέχη.

Ο συνδυασμός ‘’Άγιος Νικόλαος ΜΠΡΟΣΤΑ’’ υποστηρίζεται από Συλλόγους - Φορείς καθώς από τη Νεολαία.

Έχουμε την Εμπειρία

Έχουμε τη Γνώση

Έχουμε τον Ενθουσιασμό 

Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να αλλάξουμε το χωριό μας. Όλοι μαζί για να πάμε ένα βήμα παραπάνω. Ευελπιστούμε στη στήριξη σας. Όλοι μαζί για τον Άγιο Νικόλαο.

 

Με εκτίμηση

Ο επικεφαλής του συνδυασμού                

Παρδάλης Αγαπητός                               

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα