Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο Αθανάσιος Ξανθόπουλος υποψήφιος στο Δήμο Σιθωνίας

Ο πολιτικός μηχανικός Αθανάσιος Ξανθόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Σιθωνίας στις εκλογές του Μαΐου. Ο κ. Ξανθόπουλος είναι πρώην βουλευτής και ήταν ξανά υποψήφιος για το Δήμο Σιθωνίας το 1998.

 

Στη δήλωσή του αναφέρει:

 

"Στις 19 Μαΐου καλούμαστε να αποφασίσουμε για τη μελλοντική διοίκηση του Δήμου Σιθωνίας. Το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας θα σφραγίσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια και οι επιλογές μας θα καθορίσουν την πορεία του τόπου μας.

Απευθύνομαι στον κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά και σε όλους μαζί για να σας ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητα μου για τον Δήμο της Σιθωνίας. Οι εκλογές αυτές, μας δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας μιας ενωτικής σιθωνιακής κίνησης που εκφράζει τις αγωνίες μας και αποτυπώνει ανάγλυφα τη θέληση και τη στόχευση μας να φέρουμε ουσιαστική ανάπτυξη στον τόπο μας και να αλλάξουμε όσα δεν μας εκφράζουν.

 

Είμαστε υπέρμαχοι για τη δημιουργία μιας πρότασης συλλογικής, μιας προσπάθειας δημιουργικής για καίριες παρεμβάσεις και έργα πνοής. Με τις γνώσεις μας ως βασικά εργαλεία, με θέληση και διάθεση, με άξιους συνεργάτες και πάνω από όλα με τη δική σας στήριξη προχωράμε. Σε όλα τα ζητήματα, που αποτελούν πεδία λήψης σημαντικών μελλοντικών αποφάσεων, τόσο για εμάς όσο και για τις οικογένειές μας δηλώνουμε παρόντες. Δηλώνουμε παρόντες στο «τώρα» και στο «μετά» και σε κάθε πρόκληση. Πρόθεση, επιθυμία και ανάγκη μας είναι να γυρίσει σελίδα ο τόπος μας. Να εργαστούμε με όραμα, θάρρος και αποφασιστικότητα. Με γνώση και επιμονή, με αξιοκρατία και εντιμότητα.

 

Φίλες και φίλοι

Γνωρίζουμε καλά όλες τις δυσκολίες που θα συναντήσουμε. Δεν αιθεροβατούμε. Πιστεύουμε όμως στις δυνάμεις μας. Ο στόχος μας είναι ένας. Οι πολίτες της Σιθωνίας να γνωρίζουν ότι η γνώμη τους ακούγεται και ότι η επόμενη Δημοτική Αρχή σκοπεύει να λειτουργήσει με διάθεση για προσφορά και όρεξη για δουλειά. Γιατί οι ειλικρινείς ανθρώπινες σχέσεις κυοφορούν ιδέες οι οποίες μετουσιώνονται στο πολύτιμο συστατικό του προγραμματισμού της διεκδίκησης και της ανάπτυξης. Στον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Σας χρειαζόμαστε μαζί μας, γιατί μόνο μαζί μπορούμε να αναπτύξουμε τον τόπο μας και να βελτιώσουμε τις συνθήκες της ζωής μας."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα