Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος στην κοπή της πίτας της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της οργάνωσης. 

 

Ο κ. Δέρβος νωρίτερα είχε συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της Χαλκιδικής, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής, Νίκο Χατζηαλέξη και συναντήθηκε με τον βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργο Βαγιωνά, τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, Απόστολο Τζηρίτη, τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Γιώργο Γιάννη, τον δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Γιάννη Κουφίδη και μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο οποίος είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ, ανέφερε ότι οι ευρωεκλογές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάει πολύ καλά στις ευρωεκλογές.

 

" Συζήτησα με τους τοπικούς φορείς για τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βόρεια Ελλάδα, αλλά φεύγω αισιόδοξος βλέποντας ότι οι νέοι της περιοχής είναι αποφασισμένοι να ζήσουν, να δουλέψουν σκληρά και να πετύχουν στον τόπο τους" σχολίασε ο κ. Δέρβος.

 

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα