Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ικανοποίηση στο δήμο Σιθωνίας για την αξιοποίηση ακινήτων στον Παράδεισο

Ο Δήμος Σιθωνίας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις σχετικά  με τη διαδικασία αξιοποίησης ακινήτων στην περιοχή του "Παραδείσου" του Ν.Μαρμαρά, από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

 

Κατά την διαγωνιστική διαδικασία αναδείχτηκε πλειοδότης βουλγαρική εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών.

 

Η Δημοτική Αρχή έχει εκφράσει επανειλημμένως την άποψη ότι η  προώθηση τουριστικών επενδύσεων με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, θα φέρει πολλαπλά οφέλη στην ευρύτερη περιοχή σε τουριστικό και αναπτυξιακό επίπεδο.

 

Εξάλλου, ο Δήμος Σιθωνίας έχει ολοκληρώσει πρόσφατα σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης στον «Παράδεισο» του Ν.Μαρμαρά και έχει δρομολογήσει νέα έργα αναπλάσεων και γενικότερης αναβάθμισης της περιοχής (λιμάνι, χώροι αθλοπαιδιών κλπ) για το προσεχές διάστημα.

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα