Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στη Χαλκιδική ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης

Στη Χαλκιδική βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Β’ Αθηνών και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Δημαρχείο Πολυγύρου και είχε συνάντηση με το Δήμαρχο, Αστέριο Ζωγράφο, παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Βαγιωνά και του προέδρου της ΝΟΔΕ, Απόστολου Τζηρίτη. 

«Στο πλαίσιο των επαφών με τους πολίτες ενόψει των Ευρωεκλογών επισκέπτομαι τη Χαλκιδική. Έχω την ευκαιρία να ενημερωθώ αναλυτικά για τα ζητήματα και τα προβλήματα που μπορούμε να προωθήσουμε στην Ευρώπη, σε συνεργασία πάντα με την αυτοδιοίκηση και με τους παράγοντες του νομού.

Οι ευρωεκλογές αυτές δεν είναι εκλογές με χαλαρή ψήφο. Είναι εκλογές που απαιτούν να υπάρχει συμμετοχή και συστράτευση των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να κρίνουν τα προγράμματα. Να δουν ποιο είναι καλύτερο, ποιο είναι πιο ευρωπαϊκό" ανέφερε από τον Πολύγυρο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

 

Ο βουλευτής, Γιώργος Βαγιωνάς σχολίασε: "Μόλις μερικές ημέρες πριν τις κάλπες, θέλω να τονίσω πως η παρουσία της χώρας μας στις Βρυξέλλες πρέπει να είναι ισχυρή. Η συμμετοχή των υπευθύνων πολιτών στην εκλογική διαδικασία είναι άκρως απαραίτητη".

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα