Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Τροχαίο ατύχημα στον κόμβο Παλαιοχωρίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στον κόμβο του Παλαιοχωρίου, όταν συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός των επιβαινόντων.

 

Περίπου στις 4:30 το απόγευμα και όπως ανέφεραν στο halkidikinews.gr αυτόπτες μάρτυρες, το όχημα που ερχόταν από τον δρόμο της Μεγάλης Παναγίας διεμβόλισε το κόκκινο όχημα, το οποίο κινούταν επί της οδού Αρναίας - Παλαιοχωρίου. 

 

Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν υπήρξαν θύματα. Η οδηγός του ενός οχήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικούς λόγους.



Όπως αναφέρουν οδηγοί που περνούν καθημερινά από τον συγκεκριμένο κόμβο, όσοι κατευθύνονται από Θεσσαλονίκη προς Παλαιοχώρι και Μ. Παναγία, κινούμενοι με μεγάλη ταχύτητα στον καινούργιο, μεγάλο και φαρδύ δρόμο και έχοντας την εντύπωση ότι έχουν αυτοί προτεραιότητα, επειδή τέμνουν ένα δρόμο παλιό και στενό,  ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι προτεραιότητα έχουν τα οχήματα που κυκλοφορούν από Αρναία προς Παλαιοχώρι και αντίστροφα στην παλαιά οδό. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα