Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Στο ΙΚΑ Μουδανιών ο βουλευτής Γ. Βαγιωνάς

 Το υποκατάστημα του πρώην ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Βαγιωνάς.

 

Ο βουλευτής ενημερώθηκε επισταμένως από τον προϊστάμενο, κ. Φώτη Γαλμπάδη, για το μείζον θέμα που έχει ανακύψει με την υποβάθμιση του υποκαταστήματος και τη μεταφορά των δραστηριοτήτων του στο ΙΚΑ Πολυγύρου, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης που προωθεί το Υπουργείο Εργασίας.

 

Ο κ. Βαγιωνάς εισάκουσε τις ανησυχίες των εργαζομένων του πρώτου σε έσοδα στην Κεντρική Μακεδονία υποκαταστήματος και τις πιθανές επιπτώσεις από την κίνηση αυτή της ηγεσίας του ΕΦΚΑ, τόσο για τους πολίτες και τους εργαζόμενους, όσο και για την Οικονομία.

Παράλληλα, διεμήνυσε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια και θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες- χωρίς «κορώνες» και κινήσεις εντυπωσιασμού- προκειμένου να αλλάξει ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την αναδιοργάνωση του ΕΦΚΑ στην περιοχή, η οποία με τις γεωγραφικές της ιδιαιτερότητες της, έχει ανάγκη τα δυο υποκαταστήματα του Φορέα να παραμείνουν δυο, αντί για ένα.

 

 Μετά τη συνάντηση, ο κ. Βαγιωνάς δήλωσε: «Ενημερώθηκα από την Διοίκηση του υποκαταστήματος για τη σπουδαιότητα του έργου του, τη σημασία στη ζωή των πολιτών της περιοχής και τα προβλήματα που θα προκύψουν από την εφαρμογή των σχεδιαζόμενων αλλαγών. Το ζήτημα είναι σοβαρό και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι Χαλκιδικιώτες επιχειρηματίες και εργαζόμενοι να μην αποκτήσουν ένα ακόμα πρόβλημα, στην ήδη δύσκολη λόγω κρίσης καθημερινότητα τους».


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα