Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Γλυκά για τους κρατούμενους των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας

Παραδοσιακά γλυκά για να μοιραστούν σε όλους τους κρατούμενους των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας παρέδωσαν στη Διεύθυνση του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας οι εκπαιδευτές του Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αθανάσιος Αναστασιάδης και Ιωάννης Γιαπουτζής, που ανέλαβαν την προετοιμασία και την προσφορά.


"Ευχαριστούμε την επιχείρηση «Εστιατόριο Ερωδιός» που εδρεύει στον πρώην Δήμο Παλλήνης Χαλκιδικής για την οικονομική συμβολή στην παραγωγή των γλυκών και τον κ. Μαδεμλή Ηρακλή, σωφρονιστικό υπάλληλο, υπεύθυνο διαχείρισης του Α.Κ.Κ.Κ. και εκπαιδευτή του Δ.Ι.Ε.Κ Κασσάνδρας για τη στήριξή του στην υλοποίηση της ιδέας.


Αγαπητοί συνάδελφοι, Θανάση, Γιάννη, σας ευχαριστούμε για την εξαιρετική πρωτοβουλία σας, είστε αξιέπαινοι για την ευαισθησία και τον ενθουσιασμό σας να προσφέρετε, προάγοντας τη συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη και αναδεικνύοντας την οργανική σχέση του Δ.Ι.Ε.Κ Κασσάνδρας, ως δομής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με την Αγροτική φυλακή", αναφέρεται σε ανακοίνωση της Διεύθυνσης του Δ.Ι.Ε.Κ.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα