Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2026

Ε Επικαιρότητα

Πόρτο Καρράς: Σε ένα μήνα το πόρισμα

Με καθυστέρηση ενός μήνα αναμένεται τελικά να ολοκληρωθεί ο έλεγχος, βάσει του οποίου θα οριστικοποιηθεί το τελικό ποσό που θα εισπράξει η Τεχνική Ολυμπιακή από την πώληση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος του Πόρτο Καρράς στην Belterra του ομίλου Σαββίδη.

 

Ο ανεξάρτητος σύμβουλος ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις ώστε να ολοκληρώσει τον έλεγχο, γεγονός που οδήγησε στη σχετική καθυστέρηση.

 

Υπενθυμίζεται ότι το συνολικό τίμημα ανήλθε σε 205 εκατ. ευρώ, από το οποίο η εισηγμένη έχει εισπράξει 73 εκατ. ευρώ, ενώ επιπλέον 33,3 εκατ. ευρώ έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό μεσεγγύησης, έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία. Ο εν λόγω έλεγχος θα καθορίσει εάν η Τεχν. Ολυμπιακή θα εισπράξει το σύνολο του ποσού ή μέρος αυτού. 

 

Η διοίκηση της εισηγμένης εκτιμά πως θα εισπράξει τελικά περί τα 106 εκατ. ευρώ, σχεδιάζοντας επενδύσεις στη ναυτιλία, στην αγορά ακινήτων, στην πράσινη ενέργεια και στη διαχείριση απορριμμάτων.

πηγή: kathimerini.gr

💻 Ο Δήμος Πολυγύρου ενημερώνει τους πολίτες ότι το Ταμείο για την τρέχουσα εβδομάδα δε θα λειτουργεί, λόγω μετάβασης στη νέα οικονομική χρήση και της απαραίτητης τακτοποίησης των νέων οικονομικών δεδομένων. Μόνο για το συγκεκριμένο διάστημα οι πληρωμές θα γίνονται ηλεκτρονικά και όχι στο ταμείο.

🎭 Το θεατρικό έργο «Η Πόρνη από πάνω» του Αντώνη Τσιπιανίτη ανεβαίνει στη Νέα Τρίγλια, στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελαιοχωρίων. Η παράσταση θα παρουσιαστεί σε δύο βραδιές, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου και την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Τρίγλιας.

 


booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα