Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Ιατροτεχνικό εξοπλισμό δώρησε η εταιρεία Μασούτης στο Κ.Υγείας Μουδανιών

Η εταιρία ΜΑΣΟΥΤΗΣ έδειξε στην πράξη, για πολλοστή φορά, την γνωστή εδώ και χρόνια κοινωνική και ανθρωπιστική ευαισθησία της με την ανάληψη της δαπάνης αγοράς και εν συνεχεία δωρεάς στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών  ιατροτεχνικού εξοπλισμού.

 

Ο εξοπλισμός δόθηκε από την εταιρία «Μασούτης super market» η οποία ανταποκρίθηκε άμεσ στο αίτημα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας για παροχή ιατροτεχνικού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας (ΚΥ) Νέων Μουδανιών.

 

Ο εξοπλισμός αφορούσε ένα ειδικό εξεταστικό χειρουργικό κρεβάτι για τις Α’ Βοήθειες, δύο πιεσόμετρα ηλεκτρονικά τροχήλατα, δύο πιεσόμετρα καρπού, ένα καρδιογράφο τρικάναλο, ένα φωτιστικό οροφής στις Α’ Βοήθειες, τέσσερα ωτοσκόπια, δύο αυτόκαυστους κλίβανους αποστείρωσης ιατρ. Εργαλείων, ένα φορείο μεταφοράς ασθενών και ένα βρεφοζυγό.

Σχετική εκδήλωση παράδοσης-παραλαβής και εγκατάστασης του ιατροτεχνικού εξοπλισμού έγινε σήμερα (04/04/2017). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Χαλκιδικής  κ. Ιωάννης  Γιώργου , ο Δήμαρχος Νέας Προποντήδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο κ. Ιωάννης Μασούτης μαζί με τον Διευθυντή ΕΚΕ κ. Σταμάτη Δαβίδ της εταιρίας ΜΑΣΟΥΤΗΣ.

 

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας συνεχάρη τους εργαζόμενους στο Κ.Υ. Νέων Μουδανιών και ιδιαίτερα τον Διευθυντή του, κ. Αθανάσιο Καλτσά για το ενδιαφέρον που δείχνουν για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα