Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής για το ελεύθερο κάμπινγκ

Με αφορμή την ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το ελεύθερο κάμπινγκ, η ΝΟΔΕ Χαλκιδικής σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

 

"Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή και ανησυχία τον τραγέλαφο με την πρόταση των 38 Βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , συμπεριλαμβανομένης και της κ. Αικατερίνης Ιγγλέζη, για την πλήρη κατάργηση των ισχυουσών απαγορεύσεων και τη νομιμοποίηση της ελεύθερης κατασκήνωσης.

Μπορούμε να αναφέρουμε πολλά, τα περισσότερα έχουν ήδη διατυπωθεί δημοσίως για την μεγάλη και δικαιολογημένη αντίδραση που δημιούργει η συγκεκριμένη πρόταση στο Νομό Χαλκιδικής αλλά και στην ελληνική επικράτεια γενικότερα. Με πλήρη επίγνωση αναφέρουμε μόνο τα εξής:

 

Οι 38 του ΣΥΡΙΖΑ και όσοι παρασκηνιακά συμμετείχαν ώστε η πρόταση να συζητηθεί στην Βουλή, δεν είναι(;) ανόητοι ούτε θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια εν μέσω μίας επιστημονικά τεκμηριωμένης κρίσης μέσης ηλικίας. Λειτουργούν με σχέδιο την καταστροφή του τουριστικού κλάδου και τον αφανισμό του επιχειρηματικού κόσμου γενικότερα. Γίνετε αυτό αντιληπτό, όταν με τις διεθνείς συγκυρίες και τάσεις που επικρατούν σε συνδυασμό με τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα της Τουρκίας, φαίνεται ότι θα είναι μία πολλά υποσχόμενη τουριστική χρονιά για την πατρίδα μας. Το συμπέρασμα;

Δεν είναι πολιτική ανικανότητα. Είναι πολιτική προδοσία."


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα