Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Ε Επικαιρότητα

Λειτουργία σχολείων στους Δήμους Πολυγύρου και Αριστοτέλη

Λόγω του συνεχιζόμενου παγετού που θα επικρατήσει και τις επόμενες ώρες και ημέρες στην περιοχή, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Αριστοτέλη (και των παιδικών σταθμών συμπεριλαμβανομένων) για τις ημέρες από Πέμπτη 27/01/2022 έως και Παρασκευή 28/01/2022, θα αρχίσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα από την καθιερωμένη προς αποφυγή τυχόν κινδύνων που γεννούν οι καιρικές συνθήκες.

Τα μαθητικά δρομολόγια θα ξεκινήσουν από το ίδιο σημείο ομοίως με μια ώρα καθυστέρηση. Οι διευθυντές των σχολικών μονάδων να φροντίσουν για την ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των λεωφορειούχων.

 

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώθηκε ότι και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, σε όλο τον Δήμο, θα ξεκινούν μαθήματα μία ώρα αργότερα λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα