Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κ Κόσμος

Συνημμένα αρχεία έως 50 MB δέχεται πλέον το Gmail

Τα όρια των ΜΒ στα e-mails μεγάλωσαν από χθες, αφού η Google αποφάσισε και εφάρμοσε αύξηση του χώρου στα συνημμένα αρχεία για τους λογαριασμούς στο Gmail και μπορούν να δεχθούν αρχεία έως 50 megs.

Ωστόσο παραμένει ο περιορισμός να μην μπορεί ο χρήστης να στείλει συνημμένα από το Gmail μεγαλύτερα από 25ΜΒ αλλά μπορεί όμως να αποστείλει αρχεία των 50ΜΒ από το Google Drive κλπ, χωρίς να αντιμετωπίζει πρόβλημα ο παραλήπτης.

 

Αν και η κίνηση της εταιρείας δεν είναι παρά ένα μικρό βήμα στην διακίνηση αρχείων, εντούτοις επειδή τα emails είναι ο πιο εύκολος και άμεσος τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος και να μοιραστεί δεδομένα με τους φίλους του, παραμένει μία ευπρόσδεκτη και καλή αλλαγή της πολιτικής των Gmails. Αν και τα 50ΜΒ δεν μπορούν να απαξιώσουν τις υπηρεσίες ανταλλαγής αρχείων, περιμένουμε και τις άλλες εταιρείες emails να αλλάξουν με την σειρά τους την αντίστοιχη πολιτική τους.

 

Η αλλαγή αυτή αυτή απαιτεί από μία έως τρεις ημέρες για να πραγματοποιηθεί σε όλους τους λογαρισμούς, αρχομένης από την 1 Μαρτίου 2017.

Πηγή: SecNews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα