Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Με επιτυχία η αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυχρόνου

Με επιτυχία διεξήχθη η 4η προγραμματισμένη Εθελοντική Αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πολύχρονο με σκοπό την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυχρόνου.

Πιστοί στις αξίες του εθελοντισμού ο Σύλλογος και τα μέλη του αποδεικνύουν κάθε χρόνο πως το να δίνεις αίμα δεν είναι μόνο πράξη αλληλεγγύης αλλά και πολιτισμού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τον Ιατρό Κουτσούρα Γεώργιο και το προσωπικό της κινητής Μονάδας Αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής που με μεγάλη διάθεση προσφοράς, όπως κάθε φορά, στάθηκαν ακούραστα κοντά στους αιμοδότες καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

"Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλουμε σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας για άλλη μια φορά έδωσαν το δυναμικό παρόν τους. Θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ" αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χάρης Μαλανδρής.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα