Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο δήμο Ν. Προποντίδας

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούνται χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και φωταγωγήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων σε όλες τις δημοτικές και τΤοπικές Κοινότητες του δήμου Νέας Προποντίδας.

Η έναρξη έγινε από την τοπική Κοινότητα Διονυσίου και ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου και η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στη δημοτική Κοινότητα Ν.Καλλικράτειας. Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις τοπικές Κοινότητες της Ν.Τενέδου και Ν.Ηράκλειας όπως επίσης και στη Δημοτική Κοινότητα Ν.Τρίγλιας.

Το κλίμα εορταστικό με μουσική, τραγούδια και κάλαντα από τις δημοτικές Φιλαρμονικές και την παιδική Παραδοσιακή Χορωδία Ωδείου Ν.Προποντίδας με τη συμμετοχή σχολείων και Πολιτιστικών Συλλόγων – Φορέων του Δήμου Νέας Προποντίδας.

Ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα και παιχνίδια για τα παιδιά, πάντα στο κλίμα των Χριστουγέννων, δίνοντας χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα