Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Σε πείσμα των καιρών... 33ο Καρναβάλι Πολυχρονου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυχρόνου, στο πλαίσιο των ενεργειών συνέχισης, οργάνωσης και ανάπτυξης του Καρναβαλιού ως θεσμού, πραγματοποιεί ανοικτή πρόσκληση σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν εθελοντικά στην διοργάνωση.

 

Η προσπάθεια υποστηρίζεται από τον Δήμο Kασσάνδρας και την Κ.Ε.ΔΗ.Κ  Όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, το καρναβάλι ανέκαθεν στηρίχθηκε στον εθελοντισμό, ο οποίος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα χαρακτηριστικό του τόπου και η κινητήριος δύναμη της διοργάνωσης. Με την ανοιχτή πρόσκληση μπορεί όποιος θέλει και μπορεί να συμμετέχει και να βοηθήσει ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτει. 

Οι εθελοντές ανεξαρτήτως ηλικίας θα δραστηριοποιηθούν κυρίως στη διεξαγωγή αλλά και στην προετοιμασία των αρμάτων, των εκδηλώσεων αλλά και στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. 

 

Θα υπάρχουν γκρουπ των ελεύθερων συμμετοχών για όσους δεν θα ντυθούν με κάποια ομάδα ή όσοι θέλουν θα μπορούν να συμμετέχουν με δικό τους άρμα.

Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο τηλ.6977232168

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα