Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

«Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό την παρουσίαση του βιβλίου της της Σόφης Θεοδωρίδου «Η ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ», στο πλαίσιο του προγράμματος των βιβλιοπαρουσιάσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας που ξεκίνησαν  τον Οκτωβρίου 2018.

Την καταξιωμένη και πολυγραφότατη συγγραφέα παρουσίασαν, η Ροδονίκη Ιορδανίδου, Φιλόλογος, και ο Βασίλειος Γκαρλής, Βιβλιοθηκονόμος, ενώ ακολούθησε συζήτηση του κοινού με την  συγγραφέα, που υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων της.

 «Πραγματικά χαίρομαι γιατί η αίθουσα του π. Δημαρχείου Ορμύλιας  είναι γεμάτη κι αυτό δείχνει το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση της τοπικής κοινωνίας προς το βιβλίο. Είναι πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουμε τη στήριξη ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και αυτό μας  ενθαρρύνει να συνεχίσουμε και το επόμενο χρονικό διάστημα τις  βιβλιοπαρουσιάσεις.» τόνισε η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου.

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα