Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Κοπή πίτας στο ΚΑΠΗ Αρναίας -ΦΩΤΟ-

Το κόψιμο της Βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αρναίας, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κοσμικό κέντρο ¨ΕΛΒΕΤΙΑ¨. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Σουλτανικάς και μετά από τον σύντομο χαιρετισμό της προέδρου του ΚΑΠΗ Αργυρής Μπακατσιάνου, μοιράστηκε στους παρευρισκομένους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Ζουμπάς Γεώργιος, οι Αντιδήμαρχοι Ψιλιάγκος Δημήτριος και Τσακνής Αργύριος υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Χαλκιδικής και υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλιάνος, η πρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου Λένα Παναγιωτοπούλου, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μήτρου Κατερίνα, ο τέως Αντιδήμαρχος Λαζαρίδης Χαράλαμπος, εκπρόσωποι της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας, του Συλλόγου Γυναικών και της Ρυθμικής Γυμναστικής του Απόλλωνα.

του Στ.Ρήγα


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα