Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Π Πολιτισμός

Παρουσίαση των βιβλίων του Μάκη Πάνου στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών

Στην κατάμεστη αίθουσα «Μιχαήλας Αβέρωφ» στης Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των βιβλίων  "Γουρούνια στην πράσινη τσόχα" και "Οι δικοί μας Άγιοι, οι δικοί μας Άγγελοι" του Χαλκιδικιώτη συγγραφέα Μάκη Πάνου. 

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της εταιρίας Κώστας Καρούσος και ο πρόεδρος της εταιρίας Κορινθίων συγγραφέων Γιάννης Μπαρτζής. 

Ομιλητές ήταν η πρόεδρος της επιτροπής κρίσης νέων μελών κυρία Σοφία Μπαρδάνη και το μέλος της Ε.Ε.Λ, Αλέκος Πούλος. Αποσπάσματα των βιβλίων διάβασαν οι ηθοποιοί Γεωργία Κουτσουπιά και Νατάσα Σφενδιλάκη. Μελοποιημένα αποσπάσματα από το έργο του Μάκη Πάνου παρουσίασε ο μουσικοσυνθέτης Στέφανος Γεωργιάδης.

Οι κριτικές που ακούστηκαν για τη δουλειά του συγγραφέα και για τα δυο συγκεκριμένα μυθιστορήματα ήταν άκρως εγκωμιαστικές.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει από μεγάλο εκδοτικό οίκο και το νέο μυθιστόρημα υπθ Μάκη Πάνου με τίτλο: "Το μυστικό της παλιάς φωτογραφίας".

halkidikinews.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα