Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Δωρεάν ξενάγηση στο Σπήλαιο Πετραλώνων την Κυριακή 19/2

Ο Σύνδεσμος Ξεναγών Θεσσαλονίκης-Βορείου Ελλάδας, συμμετέχει στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ξεναγού – 21 Φεβρουαρίου. Απο το 1991 έως σήμερα οργανώνουμε δραστηριότητες και ξεναγήσεις για αυτήν την ημέρα, που σήμερα εορτάζεται σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

 

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού θα εορτασθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και οι περισσότερες δωρεάν ξεναγήσεις που θα προσφερθούν απευθύνονται στα παιδιά, ηλικίας 8-12 ετών. 

Δηλώσεις συμμετοχών. Για το κάθε παιδί, συμμετοχή έως 2 γονέων ή συνοδών. Οι γονείς/συνοδοί επιβαρύνονται με τα εισητήρια εισόδων στα Μουσεία ή χώρους. (Δηλώσεις ΜΟΝΟ τηλεφωνικά,δεν  γίνονται δεκτές δηλώσεις με μηνύματα κειμένου –sms,ηχητικά ή μέιλ). 

 

Ξενάγηση στο Σπήλαιο Πετραλώνων: Οι πρώτοι άνθρωποι στην Μακεδονία και το περιβάλλον τους. Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλέφωνο 6976-791.758, την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, ώρες 10.00-14.00 και 17.00-20.00. Εισιτήριο εισόδου Σπηλαίου Πετραλώνων 4€ .

 

Ολόκληρο το πρόγραμμα των ξεναγήσεων και τα μέρη, μπορείτε να το πληροφορηθείτε απο την ιστοσελίδα μας www.touristguides-ngreece.gr

halkidikinews.gr

 


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα