Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Π Πολιτισμός

Ο Δήμος Κασσάνδρας στο διεθνές φεστιβάλ χορού στη Βουδαπέστη

Στο διήμερο διεθνές φεστιβάλ χορού και τραγουδιού στη Βουδαπέστη συμμετείχε η χορευτική ομάδα του Δήμου Κασσάνδρας,στο πλαίσιο των πολιτιστικών ανταλλαγών που προωθεί η ΚΕΔΗΚ σε συνεργασία με τον χοροδιδάσκαλο Απόστολο Θανασακάκη. 

 

Την αποστολή συνόδευε και η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κασσάνδρας, Δημοτική Συμβουλος Μαρία Παπαδημητρίου. Ανάμεσα στους χορευτές ήταν ο Αντιδήμαρχος Κασσάνδρας Θωμάς Κοντός αλλά και οι Πρόεδροι των Τ.Κ Πολυχρόνου και Χανιώτης Δημήτρης Αλεξανδρής και Αλέκος Βοιβόδας.

 

 Η χορευτική ομάδα απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα του Ουγγρικού κοινού παρουσιάζοντας χορούς από τη Μακεδονία και τη Θράκη.Στο περιθώριο της διοργάνωσης διανεμήθηκαν έντυπα τουριστικής προβολής του Δήμου και προσφέρθηκαν δώρα απο το Δήμο στους διοργανωτές. 

 

Οι δράσεις αυτές έχουν στόχο την εξωστρέφεια της Κασσάνδρας,την τουριστική της προβολή διαμέσου του πολιτισμού και την απόκτηση διεθνούς εμπειρίας από τους συμμετέχοντες.


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα