Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Α Αθλητικά

Ο Οδ. Μουζενίδης και ο Τάσος Λατιφλάρι του Κενταύρου Ν. Καλλικράτειας προετοιμάζονται για την κορυφή!

Σε νέα τροχιά διακρίσεων έχει μπει το γκρουπ του Γιώργου Μποτσκαρίωβ, δίχως να έχουν σταματήσει ούτε στιγμή την προετοιμασία τους. Έχοντας τοποθετήσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα από τις προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, ο προπονητής του Κένταυρου Ν. Καλλικράτειας αναφέρθηκε στα επόμενα πλάνα των πρωταθλητών του.

 

«Δεν σταματήσαμε ποτέ την προετοιμασία, γιατί το μυαλό ξεφεύγει και θέλω να τους έχω συγκεντρωμένους. Τόσο για τον Οδυσσέα, όσο και για τον Τάσο πρώτος διεθνής στόχος είναι το βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού της κατηγορίας τους. Προέχει όμως μια καλή εμφάνιση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα δεδομένου ότι προκρίνεται μόνο ο πρώτος. Ελπίζω οι ημερομηνίες με το φετινό κλειστό να μην συμπίπτουν με τους βαλκανικούς, ώστε να βολέψουν οι συμμετοχές και στις δύο διοργανώσεις. Η απόφαση για το ΣΕΦ εξαρτάται από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και θα περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση».

Ο έμπειρος κόουτς έχοντας προγραμματίσει να φτάσει τους δύο σφαιροβόλους σε διπλή κορύφωση για την σεζόν, αναφέρθηκε και στους στόχους του ανοιχτού καθώς και στους υπόλοιπους ρίπτες της ομάδας του.

 

«Με τον Τάσο κυνηγάμε το ευρωπαϊκό νέων για το καλοκαίρι. Οι κοπέλες δόξα το Θεό καλά πάνε και με την προπόνηση και με τα χαρτιά τους. Η Ελίνα Τζένγκο αν δεν κλείσει φέτος η υπόθεση της, σίγουρα θα ολοκληρωθεί του χρόνου η διαδικασία υπηκοότητας λόγω αλλαγής νόμου, βάση της ηλικίας της. Όπως και να έχει την προετοιμάζω για τις Ολυμπιακές μέρες νεότητας. Πολύ καλά πηγαίνουν και οι άλλες δύο αδερφές Τζένγκο, αλλά και η Μανούκη και η Κεσίδη. Παράλληλα δουλεύουμε στο ακόντιο με τον Αρτέμη Καπασακαλίδη γεννημένο το 2000, τον οποίο και προετοιμάζω για το παγκόσμιο στην Κένυα αν τελικά γίνει».

 

Ο Μποτσκαρίωβ αναφέρθηκε στις συνθήκες προπόνησης στην Καλλικράτεια και για την προετοιμασία εκτός συνόρων.

«Φέραμε την Κύπρο στην Καλλικράτεια. Η προπόνηση των παιδιών γίνεται έξω, εκτός αν έχει πολύ βροχή οπότε και αλλάζουμε το πρόγραμμα μας, με βάρη. Έχουμε ζητήσει να πάμε για προετοιμασία στην Τιφλίδα ή στην Κύπρο για περίπου δέκα μέρες και ήταν θετικοί από την ομοσπονδία, οπότε περιμένουμε την επίσημη απάντηση. Επίσης συζητάμε το ενδεχόμενο για τον Τάσο να συμμετέχει στο χειμερινό κύπελλο ρίψεων φέτος στις Κανάριες Νήσους καθώς και σε μια διοργάνωση της Λευκορωσίας».

Πηγή:sportsfeed.gr


booked.net

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα