Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026

Α Αθλητικά

Με εκατοντάδες συμμετοχές ο 7ος Αγώνας Δρόμου POLYGYROS RUN HALKIDIKI -ΦΩΤΟ-

Με πολλές συμμετοχές που ξεπέρασαν τις 300 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Αγώνας Πολύγυρος Run Χαλκιδική που διεξήχθη την Κυριακή στον Πολύγυρο.

Ο Αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής, του Δήμου Πολυγύρου, με τη συνεργασία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης Χαλκιδικής και με την υποστήριξη του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, της Κοινότητας Πολυγύρου και του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής.

Σκοπός της ήταν η προαγωγή της διάδοσης του αθλητικού πνεύματος εναρμονισμένη με την σύγχρονη και αναγκαία τάση της εποχής «Η Άσκηση είναι Υγεία», η καλλιέργεια του εθελοντισμού, η προβολή και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του τόπου και η προώθηση του αθλητικού τουρισμού.

Μεγάλοι νικητές του 7ου Πολύγυρος Run Χαλκιδική:
14,6 km. Βαγγέλης Νούλας και Θεοδώρα Καρυάτη
5 km. Αντώνης Παπαδημητρίου και Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

 

Τον Νίκο Καββαδία, 50 χρόνια μετά τον θάνατό του, τιμούν το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής και ο Δήμος Πολυγύρου με τη μουσικοποιητική παράσταση «Τραγουδάμε Καββαδία – 50 χρόνια μετά…».  Η παράσταση θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου, στο πλαίσιο του 18ου Φεστιβάλ Πολυγύρου.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, χωρίς κρατήσεις.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.