Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020

Α Αθλητικά

ΣΙΘΩΝΕΙΑ 2017: Την Κυριακή 11 Ιουνίου στη μνήμη του Νικ. Παπαδημητρίου

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

H Διεθνής Συνάντηση Ρίψεων  “Σιθώνεια 2017” θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 και ώρα 16:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Νικήτης. 

 

Στα φετινά 16α Σιθώνεια, θα τιμηθεί ο εκλιπών Πρόεδρος του ΓΣ «η Σιθωνία», Νικόλαος Παπαδημητρίου, ο άνθρωπος που ήταν η ψυχή της διοργάνωσης, που ζούσε για τα Σιθώνεια και αγωνίστηκε για να γίνουν θεσμός.


Με βάση τις φετινές χορηγίες τα κύρια αγωνίσματα ρίψεων θα είναι: σφυροβολία ανδρών-γυναικών, σφυροβολία κορασίδων, σφαιροβολία ανδρών και ακοντισμός κορασίδων.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν αθλητές-τριες από την Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, την Ιταλία, την Κύπρο, τη Σλοβακία, την Τουρκία τη Μάλτα και την Ουκρανία. Ανάμεσα στους αθλητές που θα συμμετέχουν στη διοργάνωση των Σιθωνείων είναι ο Σλοβάκος Charfreitag (πρωταθλητής Ευρώπης στη σφυροβολία το 2010), ο Ιταλός Simone Falloni,, η  3η στο Παγκόσμιο πρωτ/μα Ε-Ν το 2014, Ηλιάνα Κοροσίδου, ο 4ος πρωταθλητή Ευρώπης (2016) Μιχάλης Αναστασάκης και ο  Χαλκιδικιώτη αθλητής -φαινόμενο στη σφαιροβολία Οδυσσέας Μουζενίδης. Παράλληλα, θα διεξαχθούν και αγωνίσματα μικρότερων ηλικιών.

 

Συντονιστής-υπεύθυνος διοργάνωσης: Αλέξανδρος Παπαδημητρίου (6974941306)

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα