Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021

Α Αθλητικά

47ος ΔΙΑΠΛΟΥΣ ΤΟΡΩΝΑΙΟΥ: Ο Χρήστος Χαρατάσος τερμάτισε πρώτος σε 8 ώρες! VIDEO /ΦΩΤΟ

Μετά από 8 ώρες συνεχούς κολύμβησης και με ΒΑ ανέμους μέχρι και 5 μποφόρ, ο Χρήστος Χαρατάσος κατάφερε να τερματίσει πρώτος στον 47ο Κολυμβητικό Διάπλου του Τορωναίου Κόλπου, στην παραλία της Νικήτης !

Ο κολυμβητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης από την εκκίνηση κιόλας -που δόθηκε στις 08.47 από την Καλλιθέα της Κασσάνδρας- κατάφερε να βγει μπροστά από τους υπόλοιπους 19 που έπεσαν στα φιλόξενα νερά του Τορωναίου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο καιρός κρατούσε καλά και το μελτέμι έσκαγε κόντρα στους κολυμβητές μέχρι τις 4 το απόγευμα, οπότε και ο καιρός γύρισε και η μπουκαδούρα ήρθε σωτήρια.

Στις 16.47 μόλις ο Χρήστος πάτησε το πόδι του στην ακτή, τον περίμενε η θερμή αγκαλιά του πατέρα του που τον υποδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πρόεδρος του Σίθωνα, Μάκης Παπαθανασίου τον στεφάνωνε με τον κότινο.

Ο κόσμος που είχε κατακλείσει την παραλία της Νικήτης χειροκροτούσε θερμά. Ο δήμαρχος Σιθωνίας, Γιάννης Τζίτζιος και ο ευρωβουλευτής, Γιώργοε Κύρτσος τίμησαν στην εξέδρα τον Χρήστο Χαρατάσο και τον συνεχάρησαν για την μεγάλη του προσπάθεια. Παρούσα ήταν και η βουλευτής Χαλκιδικής της ΧΑ, Σωτηρία Βλάχου που συνεχάρη στον κολυμβητή. 

 "Ο φετινός Διάπλους ήταν για μένα αξέχαστος και μοναδικός" είπε ο Χρήστος Χαρατάσιος. 

Δεύτερος τερμάτισε στη Νικήτη ο Φώτης Χατζάρας και τρίτος Κώστας Ζαμπέτογλου.

halkidikinews.gr

 

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.

 

Κοινωνικά Δίκτυα