Σάββατο, 25 Ιουλίου 2026

Α Αθλητικά

6ος Περίπλους Διαπόρου Νήσου -VIDEO/ΦΩΤΟ-

Με τις καλύτερες δυνατές καιρικές συνθήκες διεξήχθη την Κυριακή ο 6ος Περίπλους του Διαπόρου Νήσου, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Βουρβιουρού" με τη συμπαράσταση του Δήμου Σιθωνίας. 

Στις 09.50 το πρωί ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αστέριος Μυλωνάς έδωσε την εκκίνηση από την παραλία της Βουρβουρούς και 20 κολυμβητές έπεσαν στη θάλασσα για να κάνουν τον περίπλου του Διαπόρου, απόσταση 10 χιλιομέτρων. 

 

 

Ο Ανδρέας Βαρσάμης τερμάτισε πρώτος σε 2 ώρες και 42 λεπρά και αργότερα σε 3 ώρες και 9 λεπτά τερμάτισε ο Νίκος Τσαμπούκης. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον καλύτερο χρόνο τον έκανε ο Αστέριος Δαλδογιάννης σε 2 ώρες 27 λεπτά, όμως κολύμπησε εκτός συναγωνισμού.  Ο Δαλδογιάννης είναι  ενεργό μέλος της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης και αθλητής του ΠΑΟΚ με πολλές διακρίσεις. 

 

 

 


🏛️ Έκθεση εικαστικών έργων της Άννης Καλτσίδου με τίτλο «α...» διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους στον Βυζαντινό Πύργο της Γαλάτιστας, στο πλαίσιο του διαλόγου της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας με τα μνημεία. H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου 2026. Την επιμέλεια έχουν οι αρχαιολόγοι Όλγα Ιασονίδου και Βαγγέλης Μαλαδάκης.

 

booked.net

Χαλκιδική, Πολύγυρος, Νέα Μουδανιά

Email: info@halkidikinews.gr


To halkidikinews.gr είναι το πρώτο ειδησεογραφικό site στο νομό Χαλκιδικής και καθημερινά, από τον Μάιο του 2006, σας μεταφέρει αξιόπιστα και εμπεριστατωμένα τις ειδήσεις στη Χαλκιδική.